Ρώτα έναν ειδικό

Νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για Γονείς & Εφήβους
22 Νοεμβρίου, 2021
Aς γνωρίσουμε τι είναι τελικά οι Μαθησιακές δυσκολίες..
7 Δεκεμβρίου, 2021

Αγαπημένοι μας γονείς,

βρισκόμαστε ήδη στο δεύτερο έτος μιας πρωτόγνωρης κατάστασης για όλους μας, όπου η πανδημία μερικές φορές μας εγκλώβισε αλλά και κάποιες άλλες μας έδωσε την ευκαιρία να αναστοχαστούμε. Τόσο εμείς οι ενήλικες, όσο και τα παιδιά μας βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τεράστιες αλλαγές, τόσο στο εξωτερικό μας περιβάλλον (εργασιακό, σχολικό) όσο και σε επίπεδο ψυχολογικό και επικοινωνιακό.

Η Focuslab αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας και τιμώντας την υποστήριξη σας και τη συνεργασία μας όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο, ενεργοποιεί μια σειρά από δικτυακών σεμιναρίων/συζητήσεων, με το πρώτο δωρεάν, προσαρμοσμένων στις δικές σας ανάγκες με τίτλο “Ρώτα έναν ειδικό” καλύπτοντας κάθε φορά μια διαφορετική θεματική, που θα μας ζητήσετε εσείς!

Στις συζητήσεις αυτές θα συμμετέχουν ψυχολόγοι, σύμβουλοι και ειδικοί συνεργάτες μας, ανάλογα με το θέμα συζήτησης που εσείς θα έχετε επιλέξει, με στόχο να δημιουργηθεί συζήτηση αναφορικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε ως γονείς.

Στόχος των συζητήσεων αυτών είναι η παροχή έμπρακτων και στοχευμένων συμβουλών αναφορικά με ζητήματα που απασχολούν εσάς, τους γονείς, σε σχέση με τα παιδιά σας. Για τον λόγο αυτό σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε την φόρμα αυτή, η οποία θα σας ζητήσει στοιχεία επικοινωνίας αλλά και τις θεματικές και ερωτήσεις που σας απασχολούν.

Ο κύκλος συζητήσεων θα ξεκινήσει άμεσα, οπότε η φόρμα θα είναι διαθέσιμη έως τις 5 Δεκεμβρίου 2021. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι γονείς που έχουν συμπληρώσει την φόρμα επικοινωνίας.

Είμαστε πάντοτε δίπλα σας, συμπορευτές στο υπέροχο αυτό έργο που ονομάζεται “γονεϊκότητα”.

Η ομάδα της Focuslab

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.