Το Focus Lab στο ετήσιο συνέδριο της Microsoft Ελλάς

Μπορούμε να «εκπαιδεύσουμε» τα συναισθήματά μας; Μία νέα έρευνα προτείνει τον τρόπο
2 Μαΐου, 2017
Παιδί και Τιμωρία: Ποιος είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος οριοθέτησης των παιδιών;
22 Μαΐου, 2017

Το Focus Lab στο ετήσιο συνέδριο της Microsoft Ελλάς

Microsoft-Summit-2017_6Η Microsoft Ελλάς πραγματοποίησε για δεύτερη χρονιά το συνέδριο Microsoft Summit, με θέμα “Digitize.Disrupt.Drive”, την Τρίτη, 9 Μαΐου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και το Focus Lab ήταν εκεί. Το συνέδριο, που αποτελεί πλέον το ετήσιο flagship event της εταιρείας και προσέλκυσε  περισσότερους από 800 συμμετέχοντες από τον επιχειρηματικό χώρο και τον κλάδο της Πληροφορικής, έχει ως στόχο να ενημερώνει και να εμπνέει το κοινό σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογίες, τις προκλήσεις και τις ραγδαίες εξελίξεις που αναμένονται στο συναρπαστικό κόσμο της τεχνολογίας.

Στο συνέδριο είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε διακεκριμένους ομιλητές  και κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους, να μοιράζονται ιδέες και απόψεις για τη ψηφιακή εποχή που διανύουμε. Κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης ήταν το “Digitize.Disrupt.Drive”, με σκοπό να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει επιχειρήσεις οποιουδήποτε κλάδου και μεγέθους να καινοτομήσουν και να αναπτυχθούν ψηφιακά, στην εποχή του digital transformation.

Ανάμεσα στα highlights του event αξίζει να αναφερθεί η συμμετοχή της  ομιλήτριας, Nilofer Merchant, business visionary και best-seller συγγραφέως, την οποία αποκαλούν “Jane Bond” της καινοτομίας, για την ικανότητά της να καθοδηγεί  startup επιχειρήσεις. Σημαντική ακόμη ήταν η συμβολή της  McKinsey & Company για το  digital transformation.

Τέλος, ενδιάμεσα στις ομιλίες, μας δόθηκε η δυνατότητα να παρακολουθήσουμε παράλληλες δράσεις, όπως το  Internet of Things, το Extended Reality κλπ, ενώ μπορέσαμε ακόμη να δοκιμάσουμε  νέα gadgets  βασισμένα στην τεχνολογία της Εικονικής Πραγματικότητας (VirtualReality), ειδικό εξοπλισμό και live demos. Στόχος μας αποτελεί η γνωριμία με τις ολοένα εξελισσόμενες τεχνολογίες και η εφαρμογή τους στη μέθοδο της Βιοανάδρασης για περισσότερο βελτιωμένα και ταχύτερα αποτελέσματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.