Το Focus Lab στην 5η Έκθεση Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – PatrasIQ

Η μέθοδος της Νευροανάδρασης και τα οφέλη της
25 Απριλίου, 2018
ΔΕΠ-Υ και Νευροανάδραση
14 Μαΐου, 2018

Το Focus Lab στην 5η Έκθεση Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – PatrasIQ

 

Ολοκληρώθηκε η η 5η έκθεση καινοτομίας και μεταφοράς τεχνογνωσίας – Patras IQ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Δ. Τόφαλος» από τις 27 έως και τις 29 Απριλίου 2018.

Έκθεση αποτελεί συνδιοργάνωση των Υπουργείων Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και Οικονομίας & Ανάπτυξης, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Επιμελητηρίου Αχαΐας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας.

Για τρείς ημέρες 80 εκθέτες παρουσίασαν την εξαιρετική δουλειά τους, τα αποτελέσματα της έρευνας που εκπονείται στα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα, Ερευνητικά Ινστιτούτα και καινοτόμες επιχειρήσεις.

Το Focus Lab Athletes και το Focus Lab Junior συμμετείχαν στην έκθεση, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Υγειοφυσικής και Υπολογιστικής Νοημοσύνης και τον κο Κωνσταντίνο Κουτσογιάννη (http://www.intelhealthphysicslab.gr/), με στόχο την παρουσίαση της μεθόδου της Νευροανάδρασης και των Πρωτοκόλλων CBE (Combined Biofeedback and Ergotherapy) και CBC (Combined Biofeedback and Coaching)  της Focus Lab.

Στο πλαίσιο του συνεργατικού περιπτέρου, μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε τoν τρόπο εφαρμογής του συνδυαστικού μοντέλου των κλασσικών μεθόδων με τη νευροανάδραση. Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας της  Νευροανάδρασης, να δοκιμάσουν τις εφαρμογές και να ενημερωθούν για τους στόχους και τα αποτελέσματα της μεθόδου.

Ευχαριστούμε θερμά τη διοργάνωση, καθώς και τον κο Κουτσογιάννη και τους συνεργάτες του για την άψογη φιλοξενία.

 

ergastirio            logoπατρασiq                       logo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.